zaterdag 21 juni 2014

Nieuwe Catalogus van Stampin'Up! 2014 - 2015

 
 
De nieuwe catalogus is er. vanaf 1 juli 2014 kunnen we eruit gaan bestellen. Er staan weer prachtige producten in! Ook zijn er voor Stampin' Up! nieuwe artikelen als Profect Life, Blendabilities en de photopolymer stempels. Deze stempels zijn doorzichtig. Je kunt zien waar je je afdruk plaatst.
 
Als je het inspiratieboek in je handen hebt, dan blijf je kijken! Het is weer een geweldig boek, waar we het hele jaar weer veel plezier aan kunnen beleven!
 
Wij je ook een exemplaar ontvangen? Stuur me even een bericht naar hillie.deboer@gmail.com!
 
 
 
 
 
 Nederlandse Stempelset!
 
We krijgen onze eigen Nederlands talige Hostess stempelset! Een hostess set kun je verdienen door een gezellige party te houden en voor een bepaald bedrag te bestellen. Het is een hele leuke stempelset met unieke plaatjes. We willen hem natuurlijk allemaal!
 
Wil je deze set ook verdienen? Organiseer via mij een gezellige workshopparty en het gaat je vast lukken deze stempelset te verdienen.  
 

Heb je nog vragen? Laat het me even weten. Ben je nieuwsgierig wat er zich verder afspeelt bij Stampin' Up!, volg ons op Facebook! Sinds kort is er onze eigen Nederlandse Facebook.
 
Herkenbaar aan dit ontzettend leuke logo
 
 
Ook hebben we onze eigen Pinterest! Allemaal ontzettende leuke creaties zijn hier te vinden. Klik op de afbeelding en laat je verrassen door de vele creaties die hier zijn te vinden. Heel veel plezier!
 
 

Binnenkort laat ik meer zien van de nieuwe producten!
Nu een heel fijn weekend en tot gauw!
 
 
Hillie
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten