dinsdag 15 september 2009

Cadeaudoosje


Binnenkort start ik met een nieuwe baan. Dit betekent dat ik afscheid moet nemen van een hele leuke groep collega's. Natuurlijk betekent een nieuwe baan een nieuwe uitdaging. Maar afscheid nemen, daar ben ik niet goed in.

In de groep waar ik nu mee werk is één collega waar ik gedurende dit hele jaar iedere ochtend mijn werkdag mee startte onder het genot van een kopje koffie en een gezellig praatje. Op het moment dat ik afscheid ga nemen is ze nog op vakantie. Voordat ze wegging kreeg ik al en leuke attentie van haar, het huuskedoekje. Een mooie handdoek met het mooie borduursel erop van "Huuskedoekje".
Tijdens het afgelopen jaar heb ik af en toe wat creaties van mijn hand laten zien. Geen van allen had een beeld van stempelen. Waarschijnlijk is dat nu beeld er nu wel.
Voor deze ene collega heb ik nu een doosje gemaakt met o.a. mooi tekststempels. Time flies vind ik hierbij de meest toepasselijk, want het jaar is omgevlogen! Ik hoop dat ze het leuk vind.
Voor de groep ga ik ook wat maken, maar dat is nog niet klaar. Gelukkig heb ik nog een paar dagen.
1 opmerking:

  1. Succes met je nieuwe baan.Mooi doosje heb je gemaakt, je hebt prachtige stempels gebruikt. Ze zal er vast blij mee zijn!!!
    Groetjes, Maria

    BeantwoordenVerwijderen