zondag 23 februari 2014

Nederlandse Sentimenten Blog hop! Ik denk aan je


Welkom!


Hartstikke leuk dat je mijn blog komt bezoeken en natuurlijk heel veel plezier met deze ontzettende leuke, inspirerende blog hop!
Een kaart van  10,5 x 15 cm.
Voor de kaart gebruikte ik de nieuwste embossing folder Decorative Dots (bestelnummer 133250) die nu gratis te verkrijgen is bij een bestelling van € 60,00.
De grootste bloem is van de stempelset is Flower shop en is samen met de pons met 15% korting te koop. Bestel hiervoor de Flower Shop bundel, bestelnummer 132726 voor de clearset voor € 35,75. De basiskaart met de inkt is in de kleur Backed Brown Sugar.
De kleine bloemetjes zijn van de nieuwste stempelset uit de voorjaarcatalogus. Ook is deze leuke Petite Petals set als een bundel te koop. Dus samen met de pons een 15% korting! Bestel hiervoor 134822 voor € 26,25.
De tekst 'ik denk aan je' komt van de Nederlandse sentimenten set. 24 tekst stempeltjes voor veel gelegenheden. Oer Hollandse teksten!

bestelnummer 134966
Deze leuke set kost € 35,95 en heeft veel mogelijkheden. Tijdens deze leuke Sentimenten blog hop waar veel Stampin' Up! demonstratrices aan meewerken, zul je tijdens het hoppen verrast zijn wat je allemaal met deze set kunt. Met deze set heb je maar liefst 24 tekstjes!
En natuurlijk is het nog steeds Sale - A - Bration tijd. Je kunt nog steeds bij een bestelling van € 60 een gratis product uitzoeken uit de Sale - A - Bration folder! O, en er staan erg leuke producten in!

 
http://www.vanheijstditjesendatjes.blogspot.nl/2014/02/sentimenten-bloghop.html
http://card-creations.blogspot.nl/2014/02/nederlandse-sentimenten-stampinup.html
 
 
 

23 opmerkingen:

 1. Mooie ingetogen kaart past heel goed bij de tekst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kleurencombinatie! Super kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt! groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gemaakt, hoor! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Hillie,
  Kom ik met deze bloghop ineens bij jou, wat leuk.
  Schitterende kaart met die bruin tinten heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen