zaterdag 9 november 2013

De kracht van eenvoud van Stampin 'Up

De laatste dagen ben ik druk in de weer met de stempels van Stampin 'Up. Al jaren ben ik al grote fan van al de materialen van Stampin 'Up. En nu als Onafhankelijk Demonstrator ben ik gemotiveerd natuurlijk om allemaal leuke dingen te maken en te laten zien.  Gelukkig kan ik mijn eigen tempo bepalen.
Het mooiste van dit stempelmerk vind ik dat alles prachtig op elkaar is afgestemd. Kleuren inkt combineren prachtig met de kleuren van het papier.
Ook hoef je niet een heel geoefend stempelaar te zijn. Een kaartje maken voor bijvoorbeeld een verjaardag of Kerst is voor iedereen goed te doen. Het enige wat er moet zijn is een idee voor een kaart en laat ons daar nu goed in zijn. Alle Demonstrators maken schitterende voorbeeldkaarten en kunnen bij je thuis komen om een gezellige middag of avond aan te bieden. Laat je verrassen! Er woont vast een bij je in de buurt!

Ik ben begonnen met het maken van kaartjes met een oude stempelset van  Stampin 'Up, Wonderful Winterland die ik vorig jaar op een party kocht. Ze zijn en blijven leuk! Een kleine warming Up!1 opmerking:

  1. Wat een leuke kaartjes heb je gemaakt Hillie. Die met die gansjes vind ik het leukste.

    groetjes Bianca

    BeantwoordenVerwijderen