zondag 30 september 2012

De schoolopleidingen van onze meiden

Sinds een paar weken doen onze meiden allebei een nieuwe opleiding. Voor de dames en voor ons een hele grote verandering.
Misty volgt op Noorderpoort in Groningen de opleiding VeVa. Een opleiding die je wel erg bewust moet kiezen, want het vergt een hele grote inzet van jezelf. Het betekent 's ochtends om 06.42 uur in de bus zitten en zo rond de klok van 18.00 uur ben je weer in huis. Gelukkig wordt huiswerk op school gemaakt.
Misty heeft nu haar eerste stageweek op de kazerne in Schaarsbergen er op zitten. Een hele leuke ervaring en ze vertelt dat ze veel heeft geleerd. Voortaan heeft ze drie weken school en een week stage.
Na de Kerstvakantie heeft ze aan alle richtingen mogen 'snuffelen'en moet ze nogmaals aangeven of ze echt voor de Bedrijfsautotechtniek gaat. Hierna zal de stage op de kazerne worden gegeven waar ze echt in de Bedrijfsautotechniek kan. We verwachten dat de locatie Havelte is.
De eerste keer met de bus naar Groningen


Misty haar maatjes

Misty met haar buddy

Terug van een week stage


Onze jongste Britt volgt de opleiding Horeca en Facilitair management aan het Drente College in Emmen. Britt heeft een passie voor onder andere koken. Het liefst staat Britt in de keuken om lekkere gerechten te bereiden. Brit haar droom is de opeliding van 4 jaar af te ronden om vervolgens door te gan naar de hogere hotelschool. Hierna wil ze haar specialiseren en een eigen restaurantje beginnen. Geweldig dat ze nu al zo'n droom heeft. 
Britt in haar werk tenue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten